Spreken zonder vrees!

In een dag van je spreekangst af? Doe mee aan de try-out van Spreken zonder vrees!

Datum: 1 april 2012 (en nee,  geen grap)
Tijd: 09:00 – 17:00
Locatie: Den Haag

Kosten: 40 euro p.p.

Voor de try-out van onze workshop “Spreken zonder vrees” zoeken wij (HypHoi & Dynamait) 4-6 deelnemers die tegen sterk gereduceerd tarief onze proefkonijnen willen zijn. Dit biedt ons de gelegenheid ons format in de praktijk te testen, en jou de kans om goedkoop van je spreekangst af te komen. Win-win dus.

Wat bieden we

Bij spreken zonder vrees ligt de nadruk niet op presentatievaardigheden, maar op het overwinnen van je plankenkoorts. Ontspannen je verhaal kunnen doen, is immers het halve werk. De ochtend besteden we daarom volledig aan het verminderen van je spreekangst. We maken hiervoor gebruik van technieken die afkomstig zijn uit hypnotherapie en NLP.

‘s Middags houden alle deelnemers een korte presentatie. Hierop krijg je feedback van de trainers en de andere deelnemers, zodat je je presentatievaardigheden nog verder kunt verbeteren.

Wie zoeken we?

We zoeken 4-6 deelnemers voor deze eendaagse workshop. Uiteraard is het van belang dat je het daadwerkelijk eng vindt om voor groepen te spreken en van die angst af wil. Je bent verder bereid het intakeformulier tijdig in te vullen en te retourneren. Ook is het belangrijk dat je niet op het laatste moment afzegt: bij te weinig deelnemers hebben de anderen immers geen groep om voor te oefenen. De inschrijfkosten dienen daarom vooraf te worden voldaan.

Heb je belangstelling voor deze workshop, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Weet je iemand anders die misschien interesse heeft, stuur deze oproep dan gerust door.

Aanmelden voor spreken zonder vrees
* indicates required field

Ondersteund door Fast Secure Contact Form