Workshops

De workshops van HypHoi duren ongeveer twee uur. In die twee uur wordt een specifiek onderwerp behandeld, bijvoorbeeld stress bij presenteren, sollicitaties of examens, waarbij de nadruk ligt op het verminderen van die stress.

Want een beetje stress is goed en houd je scherp, maar véél stress vermindert je prestaties. En soms kan het er zelfs voor zorgen dat je bepaalde situaties gaat vermijden.

Maar als je je rustig en ontspannen voelt, kun je je beter richten op je presentatie, het overbrengen van je boodschap en het overtuigen van je publiek.

De workshops hebben een hoog doe-gehalte. Van de deelnemers wordt actieve participatie verwacht. Aan alleen luisteren heb je niks.

Laat geen kansen meer liggen!

De workshops van HypHoi zijn geschikt voor een variëteit aan onderwerpen.

Rustig en zelfverzekerd binnenkomen bij een  sollicitatiegesprek, je zelfverzekerd voorstellen, en jezelf verkopen zonder in paniek te raken van een onverwachte moeilijke vraag.

Spreken voor publiek is iets wat bijna niemand van nature zonder stress doet. Maar hoe rustiger je bent, hoe meer je je kunt richten op het overbrengen van je boodschap en het bespelen van de zaal.

Examens. Of het nu om een eindexamen, een mondeling tentamen of een rij-examen gaat, laat nervositeit niet je kennis en vaardigheden in de weg zitten.

 

Trainingen

De trainingen van HypHoi beginnen met een twee uur durende workshop, maar waar de workshops stoppen, gaan de trainingen verder.

Het tweede blok is gericht op meer achtergrondkennis van NLP en hypnose en aanvullende technieken om je presentatie te verbeteren. Bijvoorbeeld hoe je hinderlijke gewoontes als frunniken tijdens je presentatie of sollicitatie kunt afleren en NLP kunt gebruiken om je presentatie voor te bereiden..

In het derde blok ga je gericht samen met je collega’s aan de slag om de geleerde technieken zelf op je presentaties toe te passen. Nog meer doen dus.

shy or nervous man giving speech standing in the spotlight - vector